حماسه 9 دی موجب احیای فرهنگ عاشورا شد

امام جمعه موقت زنجان گفت: حماسه 9 دی اثر گذار در احیای فرهنگ عاشورا بود و موجب ذلت عده ای نادان شد.
حجت الاسلام سید یعقوب موسوی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; ، اظهار داشت: حماسه 9 دی به عنوان یکی از ایام الله ها در تاریخ نظام مقدس اسلامی محسوب می شود که در روند توسعه فرهنگی جامعه بسیار تاثیرگذار بود.
وی ادامه داد: در فتنه سال 88 ،عده ای نادان، لجوج و مخالف نظام حرکاتی را از خود نشان دادند که موجبات خوشحالی دشمنان داخلی و خارجی را فراهم آوردنند.
امام جمعه موقت زنجان خاطرنشان کرد: این چنین حرکاتی در سال 88 ، موجب تضعیف نظام اسلامی و ولایت فقیه به زعم آنها شد.
حجت الاسلام موسوی افزود: در روز 9 دی مومنان، طرفداران نظام مقدس اسلامی و حامیان ولایت در صحنه حضور یافته و حمایت خود را از نظام اسلامی و ولایت فقیه به نمایش گذاشتند.
وی گفت: در این روز مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی مشت محکمی بر دهان یاوه گویان زدند که اثر آن در دنیا خود را نشان داد.
امام جمعه موقت زنجان با بیان اینکه حرکت برخی افراد نادان در سال 88 موجب شد تا دشمنان داخلی و خارجی از این حرکات در کشور سوء استفاده کنند، افزود:اما مردم با حضور گسترده در دفاع از حریم ولایت، حماسه دیگری را آفریدند.
حجت الاسلام موسوی حماسه 9 دی را تضمیمن کننده ثبات، قدرت و اقتدار نظام اسلامی عنوان کرد و بیان داشت:این روز بزرگ در تاریخ نظام اسلامی ماندگار شد.
وی با بیان اینکه برخی افراد حتی در روز عاشورا برای تضعیف این فرهنگ به استهزاء عزاداری عاشورایان پرداختند، گفت:حماسه 9 دی همچنین موجب تثبیت و تحکیم فرهنگ عاشورا شد.
امام جمعه موقت زنجان خاطرنشان کرد: اثرات و فواید حماسه 9 دی برای همیشه در نظام اسلامی باقی می ماند.
حجت الاسلام موسوی یادآور شد: این روز برای برخی افراد که معنا و مفهوم عاشورا را نمی دانستند،درس عبرت و مایه ذلت،نخوت و شرمندگی شد. //ن
انتهای خبر/